Torskrygg med ärtpuré

Torskrygg
smör
salt/peppar
pepparrot
citron

Stek torsken i smör några minuter/sida. Strö över riven pepparrot.

Ärtpuré
1 påse frysta ärtor
0.5 dl creme fraiche
1 dl riven pepparrot
salt/peppar

Koka ärtorna några minuter och häll bort vattnet. Mixa tillsammans med creme fraiche och pepparrot. Salta och peppra.

sparris
ärtskidor

Koka några minuter och stek sedan i smör.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s