Kantarelltoast

Häromdagen premiärplockade jag gula kantareller i Sundsvall med mamma, K-I och brorsan. Vi hittade en hel del och nu ligger dom förvällda och förpackade i frysen. Provsmakade självklart några också, en kantarelltoast blev det. Gött!

kantareller
smör
bröd
grädde
salt/svartpeppar
persilja

Stek brödet i smör och lägg på en tallrik. Stek sedan kantarellerna i smör några minuter. Häll över grädde och låt koka in. Krydda och lägg svampen på toasten. Garnera med persilja.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s