Wok med kalkon och krispiga grönsaker

Kalkonfilé
smör
olja
lök
purjolök
färsk broccoli
morötter
röd chili
kokosmjölk
lime
soja
koriander
mathavre
brieost
avokado

Hetta upp en panna och stek grönsakerna på hög värme i smör+olja. Lägg åt sidan en stund. Dela kalkonen i mindre delar och stek den nästan färdig. Tillsätt grönsakerna och häll ner kokosmjölken. Låt koka ihop och häll ner soja, lime och koriander. Låt puttra några minuter. Smaksätt ev med salt och peppar. Toppa med koriander och servera tillsammans med mathavre, brieost och avokado.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s