Pastagratäng med färs och ost

Pasta
Quornfärs
1/2 purjolök
1 vitlöksklyfta
10 körsbärstomater
Vatten
Grönsaksfond
Svartpeppar
Olja
150 gram Philadelphiaost
2 dl creme fraiche
0.5 dl grädde
salt/svartpeppar
Riven parmesanost

Koka pastan och lägg ner i en ugnsfast form.
Stek den hackade löken, vitlöken samt färsen i lite olja. Häll på fond och lite vatten och låt puttra några minuter. Lägg ner de delade tomaterna. Blanda ost, crempa, grädde och kryddor och lägg ner över pastan. Toppa med färsen och ställ in i ugnen ca 20 min, 200 grader.
Vid servering, riv lite parmesanost över.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s