Biffar med rösti och pepparrotskräm

1 paket vegefärs
1/2 gul lök
pinjenötter
1 dl grädde
1 ägg
salt/svartpeppar

potatis
salt
smör

3 msk riven pepparrot
2 dl creme fraiche
2 tsk dijonsenap

Rosta pinjenötterna och låt den hackade löken steka med en stund så att den blir mjuk. Blanda med resten av ingredienserna. Stek i smörad panna.

Grovriv potatisen, krama ur vattnet och tillsätt lite salt. Stek i smör.

Blanda den färskrivna pepparroten med crempa och senap. Låt stå kallt till servering.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s