Helstekt kalkon

Lyxig tisdagsmiddag…

Kalkonfilé
salt/svartpeppar

kokosmjölk
1 liten röd, hackad chili
kycklingfond
soja
maizenaredning
koriander
lime, skal + saft

grillad halloumi
sallad

Tagliatelle med citronsmak

Stek kalkonen i en grillpanna några minuter. Lägg över i en ugnsform och ställ in i ugnen tills den är 61 grader, 180 grader. Låt vila ca 20 minuter under folie.

Koka upp kokosmjölken tillsammans med chili, fond och soja. Blanda ner redningen och låt koka några minuter. Smaka av med koriander och lime.

Servera tillsammans med citronpasta, sallad och rött vin.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s