Vegetarisk lasagne

Lasagneplattor
Quornfärs
1 buljongtärning
vatten
1 gul lök
1 squash
1 fp passerade tomater
salt/svartpeppar

Ostsås:
margarin
dinkelmjöl
mjölk
riven ost, stark
salt
muskotnöt

Stek löken och färsen i olivolja. Häll på lite vatten + buljongtärning. Tillsätt sedan passerade tomater och kryddor. Låt puttra några minuter.

Smält margarin och blanda ner mjölet. Häll ner lite av mjölken och låt koka upp. Späd vidare med mjölk till den konsistens du vill ha. Rör ner riven och och kryddor.

Varva plattor, färs, squash och ostsås. Grädda ca 30 min, 200 grader.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s