Pestolax

En favorit i repris, lite förenklad men fortfarande lika god.

Laxfilé
färsk basilika
1 vitlöksklyfta
rostade pinjenötter
salt
parmesanost
olivolja
creme fraiche, lite

Mixa basilika och vitlök. Tillsätt pinjenötter, salt och ost och olivolja och fortsätt att mixa. Rör ner lite, lite creme fraiche och lägg över laxen som du redan lagt i en form.
Grädda ca 30 min, 180 grader.
Toppa med pinjenötter när du serverar.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s