Ugnspannkaka med lök och veg/kalkonbacon

5 ägg
8 dl mjölk
1 tsk salt
2 dl dinkelsikt
1 paket kalkonbacon eller vegetarisk bacon
1 gul lök

Hacka lök och bacon och stek några minuter. Häll över i en ugnsform. Vispa ägg, salt och hälften av mjölken. Tillsätt mjöl och vispa tills det blir en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken och häll ner i långpannan. Gräddas ca 30 min. (225 grader) Servera med mammas lingonsylt:)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s