Nötscones

Nybakade scones som är lite nyttigare än de vanliga blev söndagens frulle. Serverade på bästa morfar Seveds svarvade brödfat.

5 stycken
1.5 dl dinkelmjöl, fullkorn
0.5 dl havregryn
1 tsk bakpulver
1/4 tsk salt
hackade nötter(hasselnöt, valnöt)
solrosfrön
25 gram smör
3/4 dl filmjölk

Blanda ihop ingredienserna snabbt och lägg i formar. In i ugnen (250 grader) ca 7 min. Smör och ost på och sen är söndagen räddad.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s