Musli

Det är inte speciellt mycket som får mig att vilja kliva upp när klockan ringer på morgonen, men en god och nygjord musli som väntar till frukost gör det faktiskt lite lättare. Ta de nötter/frön du gillar och mixa, det blir garanterat gott. Jag tog det jag hade hemma och här är resultatet.

valnötter
hasselnötter
sötmandel
pumpafrön
solroskärnor
kokos
3 msk honung
kanel
linfrön
tranbär

Hacka nötterna och blanda allt utom linfrön och tranbär. Lägg blandningen på en smörpappersklädd plåt och rosta i ugnen (175 grader), ca 20 minuter. Rör om ofta så att inget bränns. Låt svalna och blanda ner linfrön och tranbär.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s