Pestopaj med kalkon

Vardagspaj serverad med sockerärtor, avokado och basilika. Receptet på pesto hittar du här.

Pajdeg:
100 gram smör
2 dl dinkelmjöl, fullkorn
2 msk vatten
Fylling:
1 paket kalkonbacon
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
3 ägg
pesto
1.5 dl mjölk
salt/peppar

Förgrädda pajskalet ca 10 minuter. Blanda ner resten och grädda 25-30 min. (200 grader)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s