Lördagen innehöll förutom sovmorgon och träning även middagsbesök av Lindha och Emma, skratt, tårar, hårdrock, vin, jordgubbsdricka och Mariannegodisar. Innan utgång tittade även Matt förbi. Bra lördag!
600 gram kycklingfilé
solrosolja
2 finhackade vitlöksklyftor
3 skivade schalottenlökar
1 tsk grön currypasta
3 stjälkar citrongräs, krossade och skurna i bitar
2 msk fisksås
0.5 tsk peppar
0.5 tsk rårörsocker
2 hackade små gröna chilifrukter
1 msk kycklingfond
1.5 dl kokosmjölk
0.5 dl krossade, rostade jordnötter
korianderblad
Hetta upp olja och stek lök och currypasta ca 1 minut. Lägg ner strimlad kyckling och stek ytterligare någon minut. Tillsätt citrongräs, fisksås, peppar, socker och chili. Woka ca 5 min. Häll på fond och kokosmjölk och sjud tills kycklingen är genomstekt, ca 5 min.
Strö över jordnötter och koriander.