Aladdins drömkaka

En god efterrätt som jag hittade på www.arla.se.

Pajdeg:
3 dl vetemjöl
2 msk strösocker
125 gram smör
1 äggula

Mixa mjöl, socker och smör till en smulig massa. Tillsätt äggulan. Tryck ut degen i en form (ca 25 cm i diameter) och låt vila i kylskåpet ca 30 min.

Fyllning:
2 ägg
500 g Kesella
1 dl strösocker
1 dl creme fraiche
0.5 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
Rivet skal + saft från 1 citron

Vispa ihop äggen och tillsätt sedan resten av ingredienserna. Häll fyllningen i formen och grädda i mitten av ugnen (200 grader) ca 35 min.

Garnering:
Blåbär
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s